Er du ejer eller medejer af en bar, og ønsker du at vide hvilke ting, der er værd at investere lidt ekstra i og få opgraderet? Så læs med her. En bar er ofte et fedt sted at være, og der er altid en festlig, sjov og hyggelig stemning. Men noget der virkelig kan bidrage til den fede stemning er et ordenligt, lækkert og flot udtryk. Det indebærer naturligvis lækkert bar inventar i høj kvalitet, flot indretning og meget mere. Der er især to ting, som de fleste ofte glemmer vigtigheden af i en bar, og det er understellet til barbordene og bordpladen.

Den første vigtige ting til din bar er et barunderstel til under dine barborde. Det lyder måske irrelevant og unødvendigt at investere ekstra i gode understel til bordene, men rent faktisk udgør understellet en overraskende vigtig del af bordpladen, fordi det bærer og støtter bordpladen. Et godt understel gør på den måde, at bordet kan bære langt mere i vægt, og at det har bedre balance. Derfor vil der ikke være noget at være bekymret for, hvis nogle af de besøgende skulle kaste sig hen over bordpladen eller falde over den, for på grund af det gode understel vil bordet kunne holde til rigtig meget. Derfor kan det godt betale sig at opgradere understellet til dine barborde. Især hvis du for tiden går og spekulerer på, om det er ved at være tid til at få skiftet de gamle og nedslidte borde ud med nogle lækre og holdbare nye borde i din bar.

I sammenhæng med vigtigheden af et godt understel, bør vigtigheden af en holdbar og god bordplade også nævnes. Bordpladen skal naturligvis først og fremmest passe sammen med understellet, men det skal også opfylde andre krav. Eksempelvis skal det også kunne holde til at folk kaster sig over bordet, at glas vælter eller bliver stillet hårdt ned osv.

Besvar