Vil du gerne kunne handle dine briller, solbriller og kontaktlinser lokalt? Så er Optik Team det mellemled, som du netop leder efter her. Selvom Optik er et mellemled mellem dig og den lokale optiker, så er det stadig en meget hurtigere måde at finde din nærmeste lokale optiker, som sammentidig kan give dig dine optikervarer til en rigtig fordelagtig pris.

Optik Team er en samling af mere end 150 lokale optikere, rundt omkring i hele Danmark, som stadig er uafhængige af hinanden – selvom de alle er en del af en samlet bevægelse. Hver optiker er derfor ikke låst af bestemte tilbud, som der ikke kan ændres eller varieres på.

Samarbejde bunder kun i at alle optikerkæderne kan handle deres varer sammen, og på den måde give dig som kunde en rigtig god pris på netop dine briller, solbriller eller kontaktlinser. Det betyder at du kan finde dit favoritbrand, og få produktet til en konkurrence dygtigt pris, ift. de store optikerkæder.

Handler du derfor hos en Optik Team forhandler, så finder du altid de bedste produkter, til konkurrencedygtige priser – og du støtter samtidig lokalområdet. Hvor mange andre fordele behøver man at have?

Du kan finde din lokale Optik Team forhandler lige her, og besøg forretningen allerede i dag.

Besvar