Arbejder du i en virksomhed, og synes du, at der er lidt for meget kontorarbejde, der blot foregår i siddende stilling? Så er der en smart maskine, der helt klart vil kunne optimere glæden ved kontorarbejde nemlig et gåbånd. Et gåbånd fungerer, ligesom ordet i sig selv siger, ved, at du går på båndet, mens det langsomt kører. Ved mavehøjden er der placeret et bord over båndet, hvor der er plads til de forskellige kontormaterialer såsom computer, papirer, osv. Med et gåbånd har du altså mulighed for at inkorporerer aktivitet og sport i din virksomhed ved, at dine ansatte og dig selv kan gå på båndet, mens i arbejder. Der er mange fordele ved at inkorporere aktivitet og sport i din virksomhed. Først og fremmest er det med til at give lidt ilt til hjernen til dig og dine ansatte, og i vil alle opleve, at både energiniveauet, koncentrationsevnen og kreativiteten øges gevaldigt. Derudover er det en utrolig smart mulighed for at klare to ting med et smæk, fordi du både kan få klaret dagens motion samtidig med, at du arbejder. Det giver dig, der har en virksomhed, hvor du arbejder længe og hårdt, mulighed for at opnå sundhedsstyrelsens anbefalinger om 10.000 skridt om dagen, mens du er på arbejde.

Et kontorbånd fungerer ved, at du, når du eksempelvis skal hente kaffe, skal hen til printeren eller lignende, sagtens bare kan stå af gåbåndet, for det stopper nemlig automatisk ved aftrædelse. Når du så igen ønsker at gå videre, skal du blot stille dig op og trykke start, og så kan du fortsætte motionen.

Det smarte ved gåbånd er også, at de alle er udstyret med en tilhørende konsol, som gør det muligt for dig at holde øje med dit aktivitetsniveau, mens du går. Her kan du blandt andet se, hvor langt du har gået, hvor meget du har forbrændt, hvor hurtigt du har gået, osv.

Besvar