Firmajulegaver bliver kun mere populære, og det handler i høj grad om, at det er en rigtig god måde at takke alle medarbejdere for deres indsats i løbet af året. Der er mange fordele ved firmajulegaven. Det skaber glade medarbejdere, fordi de føler jeg værdsat – og det kan også bidrage til, at dine medarbejdere vælger at blive i firmaet på trods af andre – og måske bedre – jobtilbud. Det fostrer således loyalitet iblandt medarbejderne. Men hvad skal man egentlig give sine medarbejdere som firmajulegave? Vi har her samlet nogle gode råd til dig, der skal finde årets firmajulegave.

Gavekortet

Det er meget svært at finde én enkelt gave, som passer til alle medarbejdere – specielt hvis der er tale om en virksomhed med mange forskellige afdelinger og dermed mange forskellige medarbejdere. Du kender det sikkert fra dit eget liv i situationer, hvor du skal give en gave til en person, du egentlig ikke kender særlig godt: du ender med at købe et gavekort – måske endda et supergavekort. Det er en nem gave, fordi modtageren så selv kan vælge sin julegave. Der er dog nogle regler, du skal være opmærksom på, hvis du vælger at give et gavekort som firmajulegave. Medarbejderen skal nemlig betale skat af gaver i form af kontanter eller gavekort, der kan ombyttes til kontanter. Det er derfor ikke den ideelle firmajulegave, når medarbejderne selv skal betale skat af gaven.

Gavekurven

Den mest almindelige firmajulegave er den klassiske gavekurv – en kurv med lækkerier til jule, som f.eks. øl, vin, chokolade og andre snacks. Det er med andre ord en gave, som hele familien kan nyde godt af i juletiden. Det vil sikkert glæde mange, men der vil utvivlsomt også være ting i gavekurven, som medarbejderen ikke bryder sig om – og det lægger selvfølgelig lidt en dæmper ved glæden ved en ellers fin julegave.

Vælg selv firmajulegaven

Den absolut bedste firmajulegave er den julegave, som medarbejderne selv vælger. Det er faktisk i dag også den mest populære firmajulegave, fordi det betyder, at der ikke skal bruges en masse tid på at finde en god julegave til hver medarbejder. Det eneste man som arbejdsgiver skal gøre er at angive et budget og antal ansatte og så får hver medarbejder et login til en gaveshop, hvor de frit kan vælge deres julegave iblandt et stort sortiment – og når gaverne så er valgt, bliver de endda leveret direkte til det aftalte sted på det aftalte tidspunkt. Nemmere bliver det ikke – og så får hver medarbejdere også lige præcis det, de ønsker sig til jul.

Besvar