Derfor skal du tage rengøring på kontoret alvorligt

Er du ejer eller medejer af et firma? Så har du med garanti skulle tage stilling til, hvordan rengøringen på kontoret skal forløbe. Men er rengøring overhovedet så vigtigt? Svaret er “ja” – og læs med her for at finde ud af hvorfor.

Hygiejne er altafgørende for gode arbejdsforhold

Det er faktisk et krav for arbejdsmiljøet i Danmark, at ansatte færdes i et rent og sundt arbejdsmiljø. Hvis der er ikke rent, er der nemlig risiko for, at dine medarbejdere kan udvikle støvallergi eller begynde at døje med hovedpine.

Tænk hvor pinligt det ville være, hvis dine medarbejdere blev syge, fordi du er gået på kompromis med rengøring. Det kan ikke bare resultere i en bøde – det er også noget, dine ansatte ville huske dig for. Det er derfor vigtigt at komme sådanne ting i forkøbet, så man ikke skal lære af en fejl, der hænger på ens lederrolle resten af ens karriere.

Hvad kommer støvet fra?

Støv er en samlet betegnelse for en masse “ingredienser”. Disse kan blandt andet bestå af pollen, hudskræl eller endda kemiske stoffer fra imprægnering af møbler.

Det er noget, der kommer igen, og jo flere I er på kontoret – jo hurtigere kommer det også igen. Når vi går rundt i et lokale, bevæger vi støvet rundt, så det har mulighed for at placere sig flere steder. Det er derfor, det er vigtigt, at rengøringen ikke kun er grundig – men også at den er jævnligt indskrevet på skemaet.

Førstehåndsindtryk – du får kun én chance

Ens ansattes helbred kommer naturligvis i første række. Men i anden række finder vi også et rigtig godt argument for, hvorfor rengøring er så vigtigt.

Forestil dig, at du som kunde møder op til en potentiel samarbejdspartner, men da du dukker op, er der støv på hylderne og snavs på gulvet. Det er nok de færreste, der ikke vil reagere negativt på et beskidt rum. Det udtrykker antiprofessionalisme, som ikke er ønskværdigt er udtrykke over for en potentiel kunde.

Et førstehåndsindtryk er afgørende – og det kan du altså kun give én gang. Skal I have erhvervsrengøring i Århus?

Besvar