Søger du en komplet cybersikkerhedsløsning, der er nem at implementere og effektivt beskytter din virksomhed? I Moxso skal vi blot bruge 20 min., og derefter vil dine medarbejdere være godt i gang med at blive din virksomheds bedste cyberforsvar.

 

Du har højst sandsynligt en række tekniske løsninger på plads, som kan være med til at beskytte dine systemer og data mod hackerangreb. Men det bedste du kan gøre for at sikre din virksomhed mod hacking, er at sørge for at dine medarbejdere har den nødvendige viden om cybertrusler, så de effektivt kan identificere og afværge cyberangreb. 

Kontinuerlige phishing-simulationer

 

Vores AI-baserede phishing-simulationer tilpasses den enkelte medarbejders niveau for at skabe den optimale indlæring. Vi identificerer de medarbejdere, der har brug for mest træning og sørger for, at de modtager flere simulerede phishing-angreb, som matcher deres niveau. 

 

Medarbejdere på et højt niveau modtager færre, men mere avancerede phishing-simulationer, så de bliver ved at lære at identificere forskellige slags komplekse phishing-angreb. 

 

Phishing-simulationerne sendes ud kontinuerligt, så dine medarbejdere bliver ved med at være opmærksomme på alle e-mails, de modtager. Hver medarbejder får deres eget simulerings-forløb og modtager simulationer på forskellige tidspunkter, hvilket efterligner virkelige phishing-kampagner. 

 

Vores omfattende katalog af phishing-simulationer indeholder adskillige kategorier af phishing, f.eks. CEO-fraud, spear phishing, mass phishing mm. Vi anvender teknikker fra social engineering for at skabe virkelighedstro simulerede phishing-angreb. 

 

Dynamisk og individuel awareness-træning

 

Vi tilbyder både færdigbyggede træningsforløb og skræddersyede træningsforløb, der kan tilpasses din virksomhed eller specifikke medarbejdere. 

 

Dine medarbejdere får adgang til en gamificeret læringsportal, der indeholder videoer og quizzer, der øger deres viden omkring cyberangreb og cybersikkerhed. 

 

Vi anvender gamification i vores simulationer og awareness-træning for at øge medarbejderengagementet og gøre cybersikkerhedstræningen underholdende. 

 

Dine medarbejdere har altid adgang til deres læringsportal, så de kan træne, når de passer dem bedst. 

 

Monitorering af datalækager

 

Vores monitorering af datalækager advarer dine medarbejdere, hvis data relateret til deres e-mailkonti bliver lækket af en ekstern tredjepart. 

 

Vi opretholder og opdaterer jævnligt en omfattende database med informationer fra eksterne databrud, så vi er i stand til at give dine medarbejdere besked med det samme, hvis nogen af deres oplysninger lækkes i et databrud.

 

Dine medarbejdere kan derefter hurtigt ændre adgangskoder til de konti, der er involveret, så de kan nedsætte risikoen for, at deres personlige oplysninger bliver udnyttet. 

 

Tag kontakt i dag 

 

Vores sikkerhedseksperter står altid klar til at finde den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Du kan altid booke et uforpligtende møde og se en demo af vores løsning. 

 

Vi er klar over, at mange virksomheder ikke har tiden til at implementere cybersikkerhedstræning og sætte medarbejderne ind i forløbet. 

 

Når du er klar til at bruge vores løsning, så tager onboarding-processen kun 20 min., og derefter står Moxso for alle administrative opgaver.

Besvar